ZAKĄSKI

KLASYCZNY TATAR LUB PŁATKI MARYNOWANEJ WOŁOWINY DO WYBORU, PODAWANE Z MARYNATAMI, SEREM ZAGRODOWYM I OLEMJ LNIANYM.

Cena: 24 pln

MARYNOWANY SANDACZ Z KREWETKĄ OLBRZYMIĄZ SOSEM PESTO Z OGRODOWYCH ZIÓŁ I EMULSJĄ Z ROKITNIKA

Cena 25pln

 

ŻOŁĄDKI GĘSIE Z CZARNĄ PORZECZKĄ W WIŚNIÓWCE I CZĄSTKAMI OPIEKANEGO JABŁKA.

Cena: 23 pln

 

PIEROŻKI Z POLĘDWICĄ WOŁOWĄ I BARANINĄ Z KONFITURĄ BURACZKOWĄ I MASŁEM PIETRUSZKOWĄ ROSSA.

Cena: 22 pln

PLACKI ZIEMNIACZANE ZAPIEKANE CAMEMBERTEM, SZPINAKIEM, SUSZONYMI POMIDORAMI SERWOWANE Z KWAŚNA ŚMIETANĄ.

Cena: 24 pln

 

ZUPY

KRUPNIK NA ŻOŁĄDKACH GĘSICH Z LEŚNYMI GRZYBAMI I KASZĄ JAGLANĄ

Cena: 11 pln

CONSOMME Z WIELU GATUNKÓW DROBIU ZAGRODOWEGO Z KLUSECZKAMI PIETRUSZKOWYMI

Cena: 9 pln

ŻUR NA GĘSINIE, CHRZANIE, Z CZOSNKOWĄ KIEŁBASĄ I WĘDZONKĄ.

Cena: 10 pln

ZAPYTAJ NASZĄ MIŁĄ OBSŁUGĘ O ZUPĘ DNIA

Cena: 9 pln

 

SAŁATY

GRUSZKA, DOJRZEWAJĄCY SER I ORZECHY NERKOWCA PRAŻONE W MIODZIE GRYCZANYMPODAWANE Z OGÓRKOWĄ SALSĄ

Cena: 19 pln

MIX SAŁAT Z CHIPSAMI BEKONOWYMI, KREMOWYM ŻÓŁTKIEM, POMIDORKAMI CHEERY, RZODKIEWKĄ, ŻÓŁTYMI BURACZKAMI I KIEŁKAMI GROSZKU.

Cena: 19 pln

 

SAŁATKA Z FASOLKI SZPARAGOWEJ, CUKROWEGO GROSZKU, SERA MARYNOWANEGO W ZIOŁACH, POMIDORKÓW W PIKANTNEJ SALSIE Z ANANASA

Cena: 19 pln

 

DANIA GŁÓWNE

MEDALION Z POLĘDWICZKI ZAPIECZONY W SERZE CAMEMBERT PODANY NA ZIEMNIACZANYM PLACKU Z CHRUPKIMI PIKLAMI I DZIKĄ PIECZARKĄ W WINIE

Cena: 34 pln

FILET Z KURCZĘCIA UPIECZONY W MAŚLE SERWOWANY Z PUREE Z WĘDZONYCH ZIEMNIAKÓW CONFITOWANEGO CZOSNKU, CUKROWYM GROSZEKIEM I MARCHEWKĄ

Cena: 29 pln

COMBER Z KRÓLIKA DUSZONY W BIAŁYM WINIE Z JARZĘBINĄ, WIEJSKĄ ŚMIETANĄ PODAWANY Z KLUSECZKAMI DYNIOWYMI I BURACZKAMI Z JABŁKIEM

Cena: 36 pln

KACZKA W AROMATYCZNYCH KORZENIACH PODANA NA DWA SPOSOBY, KLUSECZKI, JABŁKO, MODRA KAPUSTA I ŻURAWINA

Cena: 42 pln

 

POLICZKI WOŁOWE PIECZONE W NISKICH TEMPERATURACH W ŚLIWKACH, PODAWANY W PIERNIKACH I BUKIECIE Z WARZYW, PĘCZAKIEM, BEKONEM I WĘDZONYMI POMIDORAMI

Cena: 29 pln

SEZONOWANY ROZBEF MARYNOWANY KONIAKIEM Z MALINOWO-PIEPRZOWYM SOSEM, Z GRUBYMI FRYTKAMI I SAŁATĄ

Cena: 39 pln

STEK Z POLĘDWICY PODANY Z CEBULKĄ UGOTOWANĄ W MAŚLE KLAROWANYM, TROPIKALNĄ SAŁATKĄ, GRUBĄ FRYTKA I PIECZENIOWĄ EMULSJĄ

Cena: 64 pln

 

ŚWIEŻA RYBA DNIA

SPRÓBUJ NASZEJ ŚWIEŻEJ RYBY LUB OWOCÓW MORZA, PRZYGOTOWANYCH PRZEZ NASZEGO FANTASTYCZNEGO SZEFA KUCHNI

Cena: …

GRILLOWANY STEK Z TUŃCZYKA W LIMONKACH, TRZCINOWYM CUKRZE JABANEROS, SERWOWANY Z SOCZYSTĄ SAŁATĄ, CIEPŁĄ BAGIETKĄ LUB FRYTKAMI

Cena: 42 pln

PŁYWAŁ SOBIE SANDACZ…

SANDACZ OPIEKANY W ŻYTNIM CHLEBIE, BOROWIK CHRUPKI, BEKON, ORZECHY PISTACJOWE I ODROBINA PYSZNEGO PUREE????

Cena: 38 pln

 

SANDACZ GOTOWANY W WARZYWNEJ ROSSIE Z BUL IONEM Z ŻABNICY PODAWNY Z KASZĄ JAGLANĄ I ZIELENINĄ OGRODOWA

Cena: 38 pln

 

DESERY

PUCHOWY SERNIK Z LIMONKĄ, WIŚNIAMI, LIKIEREM COINTREAU I GALARETKĄ TOFFI

Cena: 12pln

MUS Z GORZKIEJ CZEKOLADY Z LODAMI CYNAMONOWYMI I SORBETEM Z MARAKUI

Cena: 12 pln

 

CIEPLE MALINY DOMOWE Z LODAMI WANILIOWYMI I LODOWĄ MIĘTA

Cena: 12 pln

TORT BEZOWY Z KONFITURĄ MALINOWĄ

Cena: 16 pln

JABŁKA Z KARMELEM, PŁATKAMI KRUCHEGO CIASTA I KREMEM BRULEE

Cena: 12 pln

CIASTO DOMOWE

Cena: 10 pln